Engedje meg, hogy meginvitáljuk borozónkba és egyben éttermünkbe, amely a méltán híres villányi pincesoron található.

Célunk, hogy a vendég maximális elégedettséggel, feltöltődve és jóllakottan távozzon. Ehhez igyekszünk hozzájárulni széles étel- és italkínálatunkkal, mely a magyar konyha remekeit foglalja magába. Remek lehetőséget kínálunk baráti beszélgetésre, családi összejövetelre, vagy akár egy kisebb esküvő lebonyolítására is igényes és hangulatos környezetben. Természetesen céges rendezvények és vacsorák megrendezését is vállaljuk. Élvezze az igazi borospince hangulatát és miliőjét, amelyben a fiatalos, hozzáértő és végtelenül kedves személyzetünk áll a rendelkezésére.

Fogadó Ajánlat kérés

#

Boros Pincénk

Lehetőség van egyéni igények alapján borkóstolók összeállítására a teljes szortimentből, akár a helyszínen, vagy előre egyeztetés alapján. Pincénk látványpince, melyben a borok esztétikus tárolását tudjuk megmutatni, és szeretnénk egy kis pincehangulatot nyújtani kedves vendégeink számára.


#

Bocor Fogadó, Apartman és Kemping! Földi mennyország pont Villány mellet!

1,5 hektáros birtokon egy 9 szobás prémium vendégházat építettünk, melynek hatalmas udvarában egy teljesen felszerelt 15 parcellás kemping is kialakításra kerül. A vendégházban minden szobában van Tv, Internet, Minibár és saját fürdőszoba. 4 apartmanból álló épületünk mellett közvetlenül két jacuzzi, tenisz- és röplabda pálya, illetve gyermekeknek játszótér került kialakításra. Mindenkit várunk szeretettel!

#