Bocor Pincészet kínálata

Cabernet Cuvee fehér


Sauvignon blanc-Chardonnay Cuvée


Ütős házasítás, amelyben a selymes textúra és délies citrusosság találkozik élénk illatossággal.

Chardonnay


Chardonnay


A világfajta, melyet 6 hónapig érleltek tölgyfahordóban, élénk savakkal és izgalmas a fajtajelleget tükröző aromavilággal bír. Fiatalos lendülete szép zöldes sárga színében is visszaköszön. Ízében a citrus és vanília keveredik, amit kellemes vajas lecsengés kísér.

Rose


Rosé


Üde gyümölcsös ízében az eper és málna jelenik meg, melyet kellemes savérzete még lendületesebbé tesz. Színében halvány rózsaszín, ami remek harmóniát alkot frissítő aromavilágával. E remek házasítást 50% Kékfrankos, 40% Pinot noir és 10% Syrah alkotja.

Portugieser


Portugieser


Borvidékünk egyik legelterjedtebb szőlőfajtája, amely alapját képezi a villányi szortimentnek. Kirobbanóan gyümölcsös aromavilágával kitűnik társai közül. Cseresznye, meggy és málna harmonikus elegye ízben lágy könnyedséget kölcsönöz. Gazdag színanyagának köszönhetően mélyvörös, rubint árnyalata még előkelőbbé teszi ezt az amúgy igen közkedvelt tételt.

Cabernet-Sauvignon


Cabernet Sauvignon


Megnyilvánulásában kellemesen fűszeres, közepesen testes tétel, amelynek egy rövid hordós érlelés még selymesebb érzetet kölcsönöz. Aromavilágában a fekete ribiszke és fekete cseresznye ízei, illatában a vanília és egy kis dohány jelenik meg. Karakteres és szép, ami a cabernet franc mellett az egyik legnépszerűbb világfajta, amely a borvidéken megterem.

Cabernet Cuvee vörös


Cabernet Franc-Sauvignon Cuvée


Egy igazán izgalmas világú házasítás, melyet arányaiban 60% Cabernet Sauvignon, 40% Cabernet Franc alkot. Színében mély bordó, ízvilágában élénk savak és kerek tanninok jelennek meg. Fél éves hordós érlelése után szilvás, cseresznyés, enyhén borsos harmonikus egységként kortyolhatjuk ezt a meglepően lendületes párosítást.


Elvitelre

Bocor Sauvignon Blanc / Chardonnay Cuvée 2018 1.690 Ft/palack
Bocor Sauvignon Blanc / Chardonnay Cuvée 2017 1.100 Ft/palack
Bocor Chardonnay 2015 1.990 Ft/palack
Bocor Rosé Cuvée 2018 1.690 Ft/palack
Bocor Portugieser 2018 1.790 Ft/palack
Bocor Cabernet Sauvignon 2015
3.390 Ft/palack
Bocor Cabernet Franc 2015
3.190 Ft/palack
Bocor Fehér Cabernet Sauvignon 2017
1.490 Ft/palack